Dansers
Acteurs

Klik hier om de ondertitel te bewerkenKuijper Entertainment beschikt over het leukste animatie team. Dit team dat bestaat uit verschillende jongens en meiden, verzorgen de gekste activiteiten.
Van kinderfeestjes tot theaterproducties,
zij doen het allemaal. Om u kennis te laten maken met de activiteiten van het animatie team, hebben wij hieronder een aantal van de activiteiten voor u op een rijtje gezet. Veel plezier met kijken, en namens het animatie team hopelijk tot snel!

 

Ons animatieteam op uw feest!

Het animatieteam van Kuijper Entertainment is te boeken
voor elk feest.

Waar wij zoal voor geboekt worden:
- Diverse sponsorlopen
- Kinderfestivals
- Theaters
- Scholen
- Kinderdagverblijven
- Campings
 

Prijzen:

De prijs hangt af van een aantal factoren.
Het wordt gebaseerd op het aantal uur van de boeking en
het aantal uur aan trainingen wat onze entertainers
nodig hebben om deze boeking te kunnen doen.

Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.
Hopelijk mogen wij binnenkort ook bij u een leuk feestje bouwen!


Activiteit die eraan komtHet duurt nog even maar bij Unicef mag Kuijper Entertainment weer een steentje bij dragen.Tijdens dit evenement vindt er een sponsorloop plaats voor de kinderen van Unicef. Kuijper Entertainment heeft de eer gekregen om als DJ en animatie hierbij aanwezig te mogen zijn. Deze sponsorloop vindt plaats op 24 september 2016. Komen jullie ook gezellig naar onze DJ luisteren, en genieten van ons animatie team? Hopelijk zien wij jullie dan!

Twee van onze grote voltooide activiteiten
De spannende Sinterklaasshow van Kuijper Entertainment vond plaats in 2014. De show die onder leiding stond van Esther Bos en Bart Kuijper werd een groot succes. Tijdens de show toverde Planpiet per ongeluk het grote boek van Sinterklaas om in een sprookjesboek! Gelukkig konden de kinderen Planpiet helpen, en lukte het uiteindelijk om het grote boek op tijd terug te toveren. Hierdoor kon Sinterklaas samen met zijn pieten en de kinderen, gaan genieten van het grote feest.
In 2015 werd Kuijper Entertainment voor het eerst gevraagd voor Unicef. Wij hebben op deze dag ons steentje bijgedragen, met onze DJ en mascottes. Dit was een geweldige ervaring. Alle kinderen die zo goed mee deden, en voor onze DJ lekker mee stonden te dansen op de leukste liedjes. En wat was het lekker weer. Zoals jullie hiernaast kunnen zien, werd er van het zonnetje optimaal genoten.

-3:02